Riool Ontstoppen - Riolering Verstopt In de buurt

Published Jul 02, 21
6 min read

Rioolverstopping Oplossen in de regio

Met ons geavanceerde materieel zijn wij in staat om iedereen te helpen bij het oplossen van de rioolverstopping. Wij begrijpen als geen ander dat een rioolverstopping vraagt om een effectieve aanpak en u kunt er dan ook van uit gaan dat de meeste verstoppingen binnen twee uur verholpen kunnen worden.

Een verstopt riool kan in een aantal gevallen leiden tot schade aan het milieu. Deze schade treed bijvoorbeeld op wanneer er chemicaliën vanuit de rioolleiding overstromen. Zodra deze chemicaliën in de grond terecht komen dient deze grond zo snel mogelijk afgegraven te worden om verdere ernstige consequenties te voorkomen. Tijdens het uitvoeren van de ontstoppingswerkzaamheden houden wij ten alle tijden rekening met het milieu. Zowel in de techniek die wordt toegepast voor het ontstoppen van de leiding als voor de mogelijke gevolgen van de aanwezige stoffen, kiezen wij voor een duurzame oplossing. Het komt regelmatig voor dat wij schadelijke stoffen afvoeren en laten vernietigen.

Riool Ontstoppen - 24/7 Bereikbaar! In de buurt

De ontwikkelingen in de rioolbranche staan nooit stil. Ieder jaar verschijnen er verbeteringen op het gebied van ontstoppingsmachines. Gezien het volume van het aantal verstoppingen dat wij jaarlijks verhelpen wordt er iedere twee jaar een nieuwe machine toegevoegd aan het materieel. U treft bij ons ontstoppingsmachines en hogedrukreinigers aan.

Met meer dan 15 jaar ervaring beschikken wij over waardevolle inzichten die er voor zorgen dat iedere rioolverstopping doeltreffend kan worden verholpen. Van de analyse tot het bieden van een duurzame oplossing is uw rioolleiding bij ons in vertrouwde handen.

Riool Ontstoppen? - Verstopte Riolering in de regio

Een oplossing voor een rioolverstopping kan nooit te lang op zich laten wachten. Daar zijn wij ons zeer van bewust en om die reden proberen wij iedereen binnen twee uur te helpen. Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak in te plannen op een dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Iedereen in Nederland kan gebruikmaken van onze diensten. Overal zijn servicemedewerkers actief die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn om spoedopdrachten uit te voeren.

Afvalstoffen En Riolering

Voor iedere rioolverstopping is altijd een oplossing voor handen. In een aantal situaties ligt de oplossing van een rioolverstopping buiten onze invloedsfeer. In dat geval dient de gemeente langs te komen voor het verhelpen van de blokkade.

Wij nodigen u graag uit om uw vraag aan ons te stellen. Het is onze passie om particulieren en bedrijven te mogen helpen bij het ontstoppen van de rioolleiding. Mogelijk dat wij uw vraag, voorzien van ons antwoord, toevoegen aan de vragenlijst die op deze pagina zichtbaar is, zodat andere mensen ook beter op weg geholpen kunnen worden.

Ontstopping Van Riolering In de buurt

Zodra u belt naar het onderstaande telefoonnummer zult u merken dat u direct een expert te spreken krijgt die een afspraak met u in kan plannen.

Wanneer u contact met ons opneemt stellen wij het zeer op prijs dat u zelf zoveel mogelijk de verstoppingsproblemen heeft geanalyseerd. Heeft u een idee waardoor de rioolverstopping is ontstaan? Meldt dat dan aan ons zodat wij sneller naar een passende oplossing kunnen toewerken. Op het moment dat de rioolproblemen zijn geïnventariseerd kan er een afspraak bij u op locatie worden gemaakt.

Rioolverstopping Wat Zijn De Kosten Om Het Te Verhelpen? in de regio

Rioolverstopping Wat Zijn De Kosten Om Het Te Verhelpen? in de regioRiool Ontstoppen De Mogelijkheden En De Kosten Op Een Rijtje. in de regio

Een rioolverstopping of een verstopte afvoer in uw huis is zeer vervelend. Dit kan komen door afval dat onder of vlakbij uw huis is blijven hangen. Vervelende bijkomstigheid is de stankoverlast. Een ontstopping lost M&H graag snel en adequaat voor u op. Wij begrijpen uiteraard dat u dan snel wilt weten wat de kosten zijn voor het laten oplossen of verhelpen van een riool verstopping in uw woning. Bel ons op 010-xxxx voor een passende prijsopgave.

Hoe raakt het het riool verstopt? Een rioolverstopping komt regelmatig voor bij woonhuizen - Verstopping in uw afvoer of riolering?. Het doorspoelen van vaste stoffen is vaak de oorzaak. Denk hierbij aan:• Babydoekjes• Stof en textiel• Plastic• Maandverband / tampons• Teveel wc papier in één keer, Niet alleen vaste stoffen, maar ook het lozen van vet en olie kunnen voor problemen zorgen. Maandverband en vet zijn de grootste boosdoeners.

Riool Ontstoppen

De ontstoppingsdienst van M&H voert reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit in en rond het riool. Wij gaan verder dan alleen het ontstoppen. Denk hierbij aan het opnieuw aanleggen van de afvoer, het repareren van leidingbreuken en het bekijken van het ontstoppingsstuk van het riool. Vieze geur in het riool? Vaak is er dan sprake van een lekkende of verstopte rioolbuis. Denk hier aan een breuk of scheur in de leiding die de rioolgeur laat ontsnappen. Met een speciale techniek op basis van schadevrije rook kunnen we simpelweg de lekkage opsporen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij M&H.Is oplossen rioolgeur verzekeringswerk? Regelmatig krijgen wij de vraag of het oplossen van rioolverstopping gedekt wordt door de verzekering valt.

De verstopping bevindt zich in het gunstigste geval onder uw huis in de kruipruimte. Bevindt de verstopping zich net buiten uw huis, dan heeft u de hulp nodig van een specialist die ook sloopwerken buitenshuis kan uitvoeren. Wat kan ik doen als de riolering verstopt zit?.

Riool Ontstoppen - Riolering Verstopt

Eerlijk gezegd ligt het antwoord voor de hand: gebruik het riool waarvoor het bedoelt is. WC-papier en alle menselijke afvalstoffen mogen het riool inlopen. Ander stoffen of producten kunnen schade veroorzaken aan leidingen.

Woont u in een ouder huis waar het riool goed is onderhouden, dan adviseren wij één keer per maand heet sodawater in uw spoelbak te gieten. Het riool word op deze manier schoon gespoeld en het voorkomt verstoppingen. Bovendien brengt dit natuurproduct geen schade toe aan het milieu. Zelf aan de slag met draaiveer In veel gevallen kunt u verstoppingen zelf verhelpen met een draaiveer. De veer klopt de gehele rioolbuis weer schoon en wordt hierna op hoge druk doorgespoeld. Lukt dat niet? Zoek dan contact met M&H via het nummer .

Veelgestelde Vragen En Antwoorden Over Riolering

Riool Verstopt? Snel Opgelost! In de buurtVeelgestelde Vragen En Antwoorden Over Riolering


Als de leiding verstopt is kunnen wij achterhalen waar precies. Vaak moeten wij het ontstoppingsstuk opgraven om zo de verstopping op te lossen. Het ontstoppingsstuk ligt in veel gevallen op uw eigen grond of net op de perceelgrens met de gemeente. Staat er bij het openen, water in het koppelstuk? Dan zal de verstopping in de riolering van de gemeente zitten. Advies: zoek contact met uw gemeente en vraag of ze dit probleem willen oplossen. Staat het ontstoppingsstuk droog, dan bent u als particulier verantwoordelijk. De kosten voor de loodgieter zijn dan helaas voor uw rekening. Vraag daarom een prijs op bij M&H Loodgieters – en dakdekkersbedrijf voor een professionele loodgieter..

More from Afvoer

Navigation

Home

Latest Posts

Elektrotechniek Franeker

Published Sep 22, 21
7 min read

Hoe Maak Je Je Huis Energiezuiniger

Published Sep 19, 21
4 min read